Voor groepen (maximaal 15 deelnemers) geef ik ook trainingen. Hierin laat ik iedereen spelenderwijs ervaren wat waarheid is en hoe twijfel de nieuwsgierigheid wakker maakt.

In de training gebruik ik oefeningen die zijn oorsprong hebben in de bio-energetica. Het doel is o.a. om te ervaren wat overtuigingen doen met je lijf, hoe je zelf stress kan reduceren, hoe de kracht van autonomie voelt.

Op dit moment geef ik de training Houvast die als voornaamste doel heeft om bij de deelnemers energie vrij te maken om veranderingen aan te (durven en willen) gaan.

De deelnemers neem ik mee op ontdekkingsreis: Wat belemmert je, wat maakt je enthousiast, hoe zet je jouw wilskracht in, wat heb je nodig om voor jezelf te zorgen? Kun je zelf in beweging komen of is het van belang om een pas op de plaats te maken?

Het doel van deze training is om meer inzicht te krijgen in zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en zelfsturing. Ik geloof dat dit de basisprincipes zijn voor ieder volwassen mens om stevig in je eigen leven te kunnen staan en bewust keuzes te maken.

 

onderscheid leren maken
Houvast

Zonder voldoende steun leert een mens te overleven. Met voldoende steun leert een mens te leven.