Kennismakingsgesprek

Hoe gaan we te werk? We beginnen met een kennismakingsgesprek om helder te krijgen wat jouw hulpvraag is en of ik jou daarmee kan helpen. Dit gesprek is belangrijk om te voelen of je het fijn vindt om door mij gecoacht te worden. Ik informeer jou over de afspraken die gaan over vertrouwelijkheid, betalingen, de beschikbare coaching-tijd en contactmogelijkheden. Ik vraag jou om algemene informatie en eventuele (lichamelijke) klachten.

Hulpvraag

Jouw hulpvraag is een vraag die heel essentieel kan zijn, bijvoorbeeld een actueel probleem op je werk. Tijdens de coaching wordt jouw hulpvraag meestal specifieker en verfijnder. Wat jouw hulpvraag ook is, samen gaan we op onderzoek uit. Mijn uitgangspunt is om dit op een liefdevolle en inspirerende manier te doen.

Wandelen

Als het past kunnen we tijdens de sessie gaan wandelen. Door in beweging te zijn geeft jou lichaam informatie die van belang kan zijn voor de coaching. Dit kan bijvoorbeeld zijn hoe jouw lijf met spanning omgaat, hoe jouw schouders een last dragen, waar jij je buik van vol hebt.

Tarieven

De duur van een sessie is variabel. Daar maken we samen afspraken over. Per uur reken ik 45 euro (incl.btw).